Music Player

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Oι σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας που μας πέρασε...Άκουσα διάβασα και σας τα παρουσιάζω...

Ο Ερντογάν συνεχίζει να λέει ΟΧΙ στο Youtube!


Παραμένει αποκλεισμένο το ‘YouTube’ στην Τουρκία από τις 27 Μαρτίου με εντολή του Ερντογάν. Η απαγόρευση του ‘YouTube’, επιβλήθηκε μετά τη δημοσιοποίηση παράνομων ηχογραφήσεων άκρως απόρρητων συνομιλιών σχετικών με την ασφάλεια της χώρας, τις οποίες επικαλέσθηκε ο πρωθυπουργός, Ερντογάν, λέγοντας πως αποτελούν τμήμα μιας «βρώμικης εκστρατείας» για την ανατροπή του.


Βοb Dylan Live – Αθήνα, Θεσσαλονίκη


Από σήμερα Πέμπτη 10 Απριλιού ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων της συναυλίας του Bob Dylan. Θα εμφανιστεί live στο Terravibe Park στις 23 Ιουνίου ενώ μία ημέρα πριν θα εμφανιστεί live στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.



‘Φρούριο’ η Αθήνα αύριο


Με φρούριο θα μοιάζει αύριο 11/3/2014 η Αθήνα από τις 11.30 το πρωί έως και τις 21.30 το βράδυ αφού την χώρα μας θα επισκεφτεί η Α. Μέρκελ. Εκτός από την κυκλοφορία αυτοκινήτων και πεζών σε διάφορα σημεία του κέντρου στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας που θα ληφθούν, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ., στις 13.30 θα κλείσουν οι σταθμοί Ευαγγελισμός και Μέγαρο Μουσικής, ενώ στις 18.00 θα κλείσουν οι σταθμοί Σύνταγμα και Ακρόπολη.

 Έκρηξη παγιδευμένου με 75 κιλά δυναμίτη αυτοκινήτου (10/4/2014)


Έκρηξη παγιδευμένου με 75 κιλά δυναμίτη αυτοκινήτου - σύμφωνα με το τηλεφώνημα αγνώστου που προειδοποίησε για την επίθεση- σημειώθηκε στις 5:30 το πρωί έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας, στη συμβολή των οδών Αμερικής και Σταδίου, χωρίς να σημειωθούν θύματα.
Είχαν προηγηθεί τηλεφωνήματα, στις 5:10, στο zougla.gr και στις 5:15 στην Εφημερίδα των Συντακτών για παγιδευμένο όχημα με 75 κιλά δυναμίτη. Ο άγνωστος που κάλεσε στα δύο μέσα ενημέρωσης είχε δώσει χρονικό περιθώριο 45 λεπτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου